• img1
  • img1
  • img1
  • img1
  • img1

Sutra parlaonica Gradskog vijeća mladih u Velikoj vijećnici Grada Labina

Objavljeno .

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti u organizaciji Labin Zdravog grada organizirale su se razne aktivnosti tijekom mjeseca studenog i prosinca. 
Jedna aktivnost planirana za siječanj je parlaonica Gradskog vijeća mladih na temu „Uzori 20. stoljeća promicali su kvalitetnije vrijednosti od uzora 21. stoljeća“. Parlaonica će se održati u utorak, 28. siječnja 2020. u 18 sati u Velikoj vijećnici Grada Labina.
Na parlaonici će Gradsko vijeće mladih kroz slobodno iznošenje argumenata i osobnog mišljenja održati debatu o uzorima 20. i 21. stoljeća. 
Gosti parlaonice bit će:
Neda Milenkovski – učiteljica u mirovini, osnovnu školu i gimnaziju završila je u Labinu, a Pedagošku akademiju u Puli. Članica je Hrvatskog kniževnog društva Rijeka i Križevačke udruge pisaca i pjesnika. Umirovljena je prosvjetna djelatnica. Voditeljica je Podružnice Istra i Kulturnog kruga Labin. Piše na standardu i labinskoj cakavici, promotor je očuvanja izvornog labinskog govora kao dijela nematerijalne baštine Labina i Labinštine. Za doprinos u dijalektalnom izričaju svoga kraja više puta je nagrađivana. Osim u samostalnim zbirkama, radovi su joj objavljeni u zajedničkim zbirkama, na pjesničkim portalima kao i na osobnom blogu. Svoju poeziju promovirala je u radio i tv emisijama, na pjesničkim festivalima i raznim manifestacijama u svom kraju a i šire. Neda će podržavati afirmacijsku skupinu.
 
Ana Tavić – diplomirana ekonomistica smjera menadžment, mlada nada komunikacijske industrije, kreativka s velikom potencijalom i dugogodišnjim iskustvom u neprofitnoj organizaciji. Rodom iz Labina, zaposlena u studiju Sonda u Vižinadi kao copywriter, voli sudjelovati u raznim zadacima. Piše članke, vodila je i uređivala radijsku emisiju. Vodi i blog. Kako je cijeli život na strani slabijih i nije joj problem sa rogatim se bosti, tako i ne čudi što je dio tima koji se uhvatio u koštac sa smanjenjem količine govora mržnje na Internetu kroz kampanju Nije smiješno. Ana će podržavati negacijsku skupinu.
 
Parlaonica je otvorenog tipa, namijenjena je svim zainteresiranim osnovnoškolcima, srednjoškolcima i svim građanima. Parlaonicu će moderirati Silvana Fable.
 
  • grad_labin
  • istra
  • mrezazdravihgradova
  • ministarstvo za demografiju

Svojim idejama, prijedlozima, znanjem obratite nam se na:

Labin Zdravi grad   /   Titov trg 11, 52220 Labin   /   tel: 866-815 ili 852-523    /   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.