• img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • img1

Sva četiri zlata osvojili stolnotenisači OŠ "Ivo Lola Ribar"

Objavljeno .

U ponedjeljak 21. listopada nastavljena su natjecanja na 6. Olimpijadi OŠLabinštine. Na rasporedu je bio stolni tenis u OŠ „Ivo Lola Ribar“. Svoju dominaciju potvrdila je škola domaćin, osvojivši sva 4 zlata, te srebro i broncu u pojedinačnoj muškoj konkurenciji.

Potpunu dominaciju „Ribara“spriječile su cure iz Vlačića i Potpićna, koje su u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji osvojile srebro i broncu.

Osvajači medalja su slijedeći:

Djevojčice pojedinačno:

Djevojčica se natjecalo 12. U finalu je Emili Topčagić očekivano bila bolja od Matee Stipićiz Vlačića, te tako osvojila zlato već četvrtu godinu zaredom. Broncu je osvojila Tina Karlić iz Potpićna, pobjedivši Sabinu Alić iz Ribara. Treba spomenuti da je Emili zlato osvojila bez izgubljenog seta.

 1. Emili Topčagić – OŠ Ivo Lola Ribar – zlato
 2. Matea Stipić – OŠ Matije Vlačića – srebro
 3. Tina Karlić – OŠ Vladimira Nazora - bronca

Djevojčice parovi:

U parovima - djevojčice natjecale su se 4škole. Ivo Lola Ribar bez izgubljenog seta uzela je zlato, dok je bez medalje ostala OŠ Ivan Goran Kovačić.

 1. OŠ Ivo Lola Ribar (Emili Topčagić, Sabina Alić) – zlato
 2. OŠ Vladimira Nazora (Janja Švić, Tina Karlić) – srebro
 3. OŠ Matija Vlačića (Matea Stipić, Paola Miletić) – bronca

Dječaci pojedinačno:

Dječaka se natjecalo 13, a apsolutnu dominaciju pokazali su dečki iz Ribara osvojivši sva odličja. Jedini koji je donekle parirao bio je Alvaro Smoković iz Potpićna koji je na kraju osvojio 4. mjesto. Iako se trojka iz Ribara potpuno promijenila u odnosu na lani, svejedno su bili dominantni. Treba spomenuti da je zlato osvojio Dino Murtić iz 4. razreda, te tako postao najmlađi osvajač zlatne medalje u konkurenciji starijih dječaka na dosadašnjim Olimpijadama.

 1. Dino Murtić – OŠ Ivo Lola Ribar – zlato
 2. Ivan Jurišić – OŠ Ivo Lola Ribar – srebro
 3. Franjo Martić – OŠ Ivo Lola Ribar – bronca

Dječaci parovi:

U parovima - dječaci natjecale su se 4 škole. Polufinale su prošli Potpićanci i naravno, Ivo Lola Ribar. Finale je bilo jednostrano te je škola iz Labina slavila sa 3:0. Jedinu medalju danas za svojuškolu, osvojio je par iz Čepića pobjedivši par iz Matije Vlačića u borbi za broncu.

 1. 1.OŠ Ivo Lola Ribar (Dino Murtić, Ivan Jurišić) – zlato
 2. 2.OŠ Vladimira Nazora (Rinat Pamić, Alvaro Smoković) – srebro
 3. 3.OŠ Ivan goran Kovačić (Dalen Načinović, Paulo Honović) – bronca

Medalje stolni tenis:

1. OŠ Ivo Lola Ribar – 4 zlata, 1 srebro 1 bronca

2. OŠ Vladimira Nazora – 2 srebra, 1 bronca

3. OŠ Matije Vlačića – 1 srebro, 1 bronca

4. OŠ Ivan Goran Kovačić – 1 bronca

Ako vremenske prilike to dozvole, Olimpijada Osnovnih škola nastavlja se danas, kad je na rasporedu košarka za dječake u dvorani Srednje škole Mate Blažine Labin.

 • grad_labin
 • istra
 • mrezazdravihgradova